Terug naar overzicht

Pay2day

website

Pay2day, oorspronkelijk gevestigd in Utrecht biedt Human Resource Management voor ondernemers. Daarnaast bieden zij ook uitzendmogelijkheden, salarisadministratie, backoffice en contractmanagement voor zzp’ers aan.

Het bedrijf, gevestigd in Utrecht, werkt landelijk en zocht een partner voor de ontwikkeling van een nieuwe website waarbij overzichtelijkheid en gebruiksgemak centraal staan. De website is daarom opgedeeld in pagina's voor werkgevers, werknemers, intermediair, en ZZP. 

Belangrijke wensen van de klant waren een module om vacatures op de website te plaatsen en het kunnen bijhouden van een blog. Beide functies zijn net als de rest van de website op eenvoudige manier door de klant te beheren. 
Achter een login zijn verschillende formulieren ontwikkeld voor het inschrijven van nieuwe klanten en werknemers, middels deze formulieren kunnen ook belangrijke documenten beveiligd worden geüpload.
Uiteraard zijn communicatiemogelijkheden als chat en whatsapp in de nieuwe website geïntegreerd.

UPADATE WEBSITE
In Augustus 2022 is Pay2day verhuist naar een prachtig monumentaal pand in het centrum van Tiel. TERRA design heeft de website aangepast aan de vernieuwde wensen die deze verhuizing met zich meebracht.

url: pay2day.nl

website pay2day